Informatie naailessen/workshops

Maak het zelf met je naaimachine!

Wil jij ook graag leren naaien en zoek je een kleine gezellige groep om samen de eerste stappen te zetten? Of heb je het naaien al onder de knie, maar kriebelt het om in een groepje aan een bepaald project te werken? Haal je talent van onder het stof!

Yabelle is een bijzonder naaiatelier waar je onder persoonlijke begeleiding (min 4, max 8 pers) leert naaien of je persoonlijke creaties kunt verfijnen. 

Wij werken ook op maat. Kinderfeestje? Vriendinnenparty? Op zoek naar betaalbare creatieve activiteit? Contacteer ons en we spreken samen af wat Yabelle voor jou kan betekenen.

Passen de data van de geplande workshops niet voor jou, maar krijg je een groepje van min 4 personen bij mekaar? Contacteer ons en we plannen samen de workshop van jouw keuze in op een andere moment!

Alle activiteiten vinden plaats in mijn atelier in Lint. Heb je nog een vraag, een idee of wil je meteen reserveren? Stuur me gerust een mail: yabelleenco@hotmail.com.

Wij bieden verschillende formules aan:

Beginnerscursus (4 -8 personen) Je leert werken met een naaimachine, de basis van het werken met patronen en enkele basistechnieken zoals het inzetten van een rits. Dit doen we aan de hand van enkele kleine projectjes en tijdens de laatste 2 lessen ben je vrij om te kiezen wat je graag wilt leren maken. Meer gedetailleerde informatie vind je hier.

Vrije naailessen
Werk je al aan een hemdje, rokje of ander project maar ben je nog wat onzeker over je aanpak? Dan ben je welkom tijdens de vrije naailessen! Je krijgt er een heleboel tips en inspiratie aangereikt in een ongedwongen sfeer.

Workshops
Wie al overweg kan met de naaimachine, is welkom in één van onze workshops. Sluit je aan en maak een geweldige creatie. De thema’s van onze workshops worden steeds via onze blog aangekondigd.

Kinderworkshops
Ben je 8 jaar of ouder en ben je graag creatief bezig? Dan is een naaiworkshop misschien iets voor jou! Neem snel een kijkje bij onze geplande kinderworkshops! Passen de data niet voor jou, maar krijg je een groepje van minimum 6 kinderen bij elkaar, dan kunnen we een workshop inplannen op een datum die voor jou past. Of misschien ben je op zoek naar een originele activiteit voor je verjaardagsfeestje?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zo wordt je steeds op de hoogte gehouden van nieuwe lessen/workshops!

Of kijk op onze facebook pagina: https://www.facebook.com/Yabelleenco/

Hopelijk tot snel!Reacties