Knipmode jumpsuit

(English below)

Deze keer weer iets voor mezelf. een jumpsuit deze keer. Dit patroontje was er geen van mijn to do lijstje, maar mijn oog viel er toevallig op toen ik in mijn oudere magazines bladerde op zoek naar een bepaalde jurk. Ik twijfelde niet, en verknipte mijn prachtige Dandelions stof van See You At Six. Met een bang hartje, dat wel, dat heb ik met mooie stofjes toch telkens weer ;-)

Het model is er eentje van een oudere Knipmode, en aangezien er een @ bijstaat vermoed ik dat het patroon nog steeds te verkrijgen zal zijn als pdf patroon op hun site.

Ik vind de afwerking met beleg langs de hals, en naar voren verlegde schoudernaad erg mooi. Er zit een rits in de zijnaad om er in en uit te geraken. Dat lukt wel, maar knopjes op de schouder was toch handiger geweest vind ik zelf.

Mijn dochter-fotograaf nam ook foto's van de details :-)

En, wat denken jullie van dit model?


This time I made a jumpsuit for myself. I noticed this pattern in an older magazine while looking for a dress pattern, and I decided to make it directly. I used the fabulous Dandelions fabric from See You At Six, hoping that it would turn out nice. I'm always a little bit stressed when cutting in such a beautiful fabric ;-)

The pattern is from an older Knipmode magazine, and I assume it is also available on their website as a pdf pattern, because it is marked with an @.

My daughter photographer of 9 years old even took pictures from the details :-)

What do you think about this model? Do you like it?

 
Patroon/Pattern: Knipmode magazine nr 5 - 2014
Stof/Fabric: See You At Six - Dandelions Blue

Groetjes!
Yannick

Reacties

Een reactie posten