zondag 8 april 2018

Patroontest Doris van Misusu Patterns

Hallo allemaal,

Na een lange tijd van stilte hier op de blog, is het hoog tijd voor wat nieuws :-)! Ik mocht namelijk meedoen aan de patroontest van het nieuwste patroon van Misusu patterns: de Doris rok. Zoals alle patronen van Misusu is het weer een uniek model geworden. Ik ben echt grote fan van de designs van Elles Lanfer: ze zijn vernieuwend, ingenieus, en het beste is: ze zijn héél duidelijk. Ik denk echt dat iedereen haar patronen kan naaien met die stap-voor-stap handleiding met gedetailleerde tekeningen!

Ik mocht het patroon testen in de maat van mijn oudste dochter, Ninke. Deze aanpassende rok is echt een pracht-model voor mijn stoere-vrouwelijke-bijna-tiener.
Al snel volgde een versie voor Jinthe (nog niet gefotografeerd) en de 3de dochter, Annabel, heeft er ook al eentje besteld ;-)

Neem zeker ook een kijkje op de blog van Misusu, want tot en met 14 April kan je daar alle links vinden voor de grote Doris-social-tour, met massa's mooie foto's van al de andere patroontesters, en inspiratie voor jouw eigen versie van de Doris-rok!

En op 15 April is er een verrassing voorzien...!!!!

Nu ga ik jullie niet langer in spanning houden. Hier zijn de foto's van mijn versie van de Doris :-)

Heb je ook zin gekregen om een Doris-rokje te naaien? Het patroon kan je op dit moment met korting aankopen, dus ga snel kijken op de site van Misusu Patterns!

Groetjes!
Yannick

3 opmerkingen:

  1. Prachtige rokjes, prachtige foto's en prachtige meid :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik sluit me helemaal aan bij Lesley! Heel erg bedankt weer voor je deelname Yannick! Always a pleasure!
    Groetjes Elles

    BeantwoordenVerwijderen