Patroontest Doris van Misusu Patterns

Hallo allemaal,

Na een lange tijd van stilte hier op de blog, is het hoog tijd voor wat nieuws :-)! Ik mocht namelijk meedoen aan de patroontest van het nieuwste patroon van Misusu patterns: de Doris rok. Zoals alle patronen van Misusu is het weer een uniek model geworden. Ik ben echt grote fan van de designs van Elles Lanfer: ze zijn vernieuwend, ingenieus, en het beste is: ze zijn héél duidelijk. Ik denk echt dat iedereen haar patronen kan naaien met die stap-voor-stap handleiding met gedetailleerde tekeningen!

Ik mocht het patroon testen in de maat van mijn oudste dochter, Ninke. Deze aanpassende rok is echt een pracht-model voor mijn stoere-vrouwelijke-bijna-tiener.
Al snel volgde een versie voor Jinthe (nog niet gefotografeerd) en de 3de dochter, Annabel, heeft er ook al eentje besteld ;-)

Neem zeker ook een kijkje op de blog van Misusu, want tot en met 14 April kan je daar alle links vinden voor de grote Doris-social-tour, met massa's mooie foto's van al de andere patroontesters, en inspiratie voor jouw eigen versie van de Doris-rok!

En op 15 April is er een verrassing voorzien...!!!!

Nu ga ik jullie niet langer in spanning houden. Hier zijn de foto's van mijn versie van de Doris :-)

Heb je ook zin gekregen om een Doris-rokje te naaien? Het patroon kan je op dit moment met korting aankopen, dus ga snel kijken op de site van Misusu Patterns!

Groetjes!
Yannick

Reacties

  1. Prachtige rokjes, prachtige foto's en prachtige meid :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik sluit me helemaal aan bij Lesley! Heel erg bedankt weer voor je deelname Yannick! Always a pleasure!
    Groetjes Elles

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten