Mix and Match

De dochters groeien als kool, en de zomerkleerkast van de oudste was akelig leeg *naar mijn maatstaven althans ;-)*. Dus naaide ik enkele outfits voor haar bij elkaar. We bladerden eerst door wat modeboekjes, en toen ging ik aan de slag:

Een rechte midi rok met strepen aan de zijkant. WE LOVE STRIPES!!! De dochter koos voor de band met roze en grijze strepen. Ik voegde nog nesteloogjes toe en een striklintje.

Het bloesje is een Mini Suzon Blouse van République du Chiffon in een stofje van See You At Six. Mijn dochters en ik houden erg van deze zachte soepele viscose. Ik maakte er ook een rimpelrokje met glitterelastiek van voor bij de blouse.

Ik maakte ook een topje uit zachte French Terry, ook van See You At Six, met een glitterelastiek van Veritas. Het model is een Emma trui (gratis patroon van op de site van Emma en Mona), waarvan ik de mouwen achterwege liet en verving door smalle stroken van dezelfde stof, en ik versmalde de top ook. Op de rug streek ik vleugeltjes, gekocht bij Veritas :-)
 Groetjes!
Yannick en Ninke

Reacties

Een reactie posten