Palm trees and sunshine...

Toen ik deze 'Palms' stof uit de nieuwe collectie van See You At Six zag, kreeg ik meteen "summer vibes". In mijn hoofd werd meteen een link gelegd met het kurkleer met gouden accenten dat ik een tijdje geleden kocht bij K-bas, en dus ging ik op Pinterest op zoek naar tassen-inspiratie.

Ik gebruikte deze tutorial als basis, en voegde een strook kurkleer toe onderaan, en een ritszakje binnenin. Ik zorgde er ook voor dat het opgestikte zakje binnenin groot genoeg was voor mijn gsm ;-)

De tas sluit bovenaan met een magneetknopje. Voor de bandjes gebruikte ik een strook van 50 cm lang en 4 cm breed die ik in de lengte dubbelvouwde en dichtstikte.

Toen ik aan de tas bezig was, kwamen mijn 3 dochters al aangelopen: "Oh mama, is dit een nieuwe bib-tas voor mij?" En toen ik antwoordde dat deze tas voor mij bedoeld was, 3 gezichtjes met smekende puppy-oogjes... Ik zal weten wat te doen de komende weken ;-)









Buitenstof: Palms - See You At Six Playtime
Binnenstof: Soft Cactus - Mazing Maths zwart
Tassel: Veritas
Kurkleer en rivetten: K-bas

Wil jij ook graag een leuke zomerse tas maken voor jezelf en heb je graag wat hulp? Schrijf je dan in oor onze workshop op 11 en 18 juli!

Groetjes!
Yannick

Reacties

Een reactie posten