Verjaardagsjurk voor Jinthe

Deze verjaardagsjurk voor Jinthe kostte echt bloed zweet en tranen (en wat stress)! Voor deze verjaardagsjurk flirtte ik namelijk met de deadline: vrijdagavond om 21u was de jurk af, en het feestje was gepland zaterdagmiddag, oef! Althans, dat dacht ik... En toen wilde grote zus Ninke het kleedje van Jinthe even passen, en bij het uitdoen brak er een tand af van de glitterrits, aaahhh! Dus de rits weer helemaal losgetornd, en er een nieuwe rits in gezet. Pas daarna kon ik met een gerust hart gaan slapen ;-)

Ik koos voor dit jurkje een rits met glittersteentjes, en besloot er verder geen blingbling aan toe te voegen. Less is more, nietwaar? Maar nu de rits afgebroken is, en ik ze moest vervangen door een zwarte blinde rits, vind ik het jammer dat ik geen andere accenten heb toegevoegd. Hier zie je nog een snelle foto die genomen is net voor de glitterrits stukging. Toch echt jammer van de rits...


Maar Jinthe is superblij met de jurk, en dat is het belangrijkste he :-) Ze koos trouwens de stof voor de jurk zelf, het is Drops zwart en wit van See You at Six geworden. Jaja, kleine meisjes worden groot... Zou de tijd van de roze jurkjes nu voorbij zijn? Ninke bestelde meteen eenzelfde jurk, in dezelfde stof ;-)

Gelukkige verjaardag lieve Jinthe!

Patroon: Knippie 3/2016
(ik liet de zak op de voorkant van de rok achterwege)

Groetjes!
Yannick

Reacties

Een reactie posten