Naailessen en workshops

Wil je ook graag leren naaien, maar durf je er niet alleen aan beginnen? Of kan je al naaien maar loop je vast op een bepaald project en wil je graag wat hulp? Lees dan zeker verder!

Ik geef naailes aan kleine groepen van 6 (max 8 personen), waardoor ik een persoonlijke begeleiding kan garanderen, en een leuke sfeer. De naailessen en workshops gaan meestal door van 19u30 tot 22u in Lint (bij Antwerpen). Iedereen brengt zijn eigen naaimachine mee, of er is ook de mogelijkheid om een naaimachine van mij te huren, mits een seintje bij reservatie. Stof en fournituren zijn niet inbegrepen in de prijs van de workshops/lessen. 
Om te reserveren stuur je me een mailtje: yabelleenco@hotmail.com

Wil je graag een bepaalde workshop volgen, maar passen de data niet voor jou? Of wil je graag een andere workshop volgen dan reeds gepland staat? Laat het me weten!

Wij kunnen ook workshops en marathonworkshops (van ongeveer 6u doorlopend) organiseren op aanvraag, en dit aan min 4 personen en max 8 personen. Trommel wat vriendinnen op, en dan kunnen we een datum prikken :-)

Workshop
Aantal lessen
Data
Tijdstip
Prijs
Vrije naailessen
woensdag, inschrijven kan per les
25/05 - 01/06 - 08/06 - 15/06 - 22/06
19u30 tot 22u
15  Euro per lesavond
Tijdens deze vrije naailessen werk je onder begeleiding aan een zelfgekozen project(en).
Jumpsuit/Playsuit voor kinderen
3 lessen maandag
06/06-13/06-20/06
19u30 tot 22u
60 Euro
In deze workshop leer je een jumpsuit of playsuit maken voor kinderen in katoen. Voor deze cursus moet je al overweg kunnen met de naaimachine, maar verdere voorkennis is niet vereist.


Reacties